keskiviikko 2. joulukuuta 2009

2. päivä ~ Pipareista Kouvolaan

Eilinen meni loistavasti! Sain ostettua melkein kaikille joululahjat vain muutama puuttuu.. ja ne hankitaan sitten ehkä tänään.
Suunnitelmissa oli että olisin leiponut pipareita tänään koska viettelen leppoisasti loppuviikon. Vasta ensi viikolla kouluun koska tällä viikolla on enää vain editointia ja siellähän minua ei kaivata :D Joka tapauksessa suunnittelin leipovani pipareita mutta suunnitelmiin tuli muutos soiteltuani eilen äidilleni.. Lähdenkin Kouvolaan loppuviikkoa viettelemään! Ehkäpä siellä sitten taiteillaan pipareita äiteen kanssa.

Mutta hei toinen luukku avattu! Ja tadah sieltä saapui lahjapaketti, joita tarvittaisiin vielä jotain kuusi kappaletta jotta tulisi 500 euroa (jea, materialisti :'D).
Lahjoista vielä. Ajattelin yhdelle kaverilleni tehdä itse osan lahjasta mutta täytyy nyt katsella josko sitä jaksaisi alkaa vääntämään :'D Ensinäkin tarvikkeita ei taida olla. Tästä tuli muuten mieleen etät lupailin Tuukan isälle tehdä pojalle samantyylisen "rock-lakanan" kuin Alice Cooperille ja Scorpionsille. Taitaa nyt olla niin että koukussa ollaan ja kipakasti. Tänä viikonloppuna siis maalaillaan!

Piti sanoa vielä jotain.. Ainiin pölisin eileen siitä joulukuvasta ja totesin että tarvitsen sitä varten piparkakkutalon joten sellainenkin pitäisi väsäillä tässä päivänä muutamana ensi viikolla. Ensi viikolla muuten Alice Cooper ja Sebastian Bach! Ei niistä sen enempää, ne kuitenkin vievät yhden blogimerkinnän tai kaksikin sitten aikanaan. ;)

Mutta tänään pipareiden sijaan Kouvolaan kissojen kanssa.. junalla! Toivottakaa onnea niin ehkä nähdään vielä joskus. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti