sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Hyvää uutta vuotta ja vuosikymmentä!

Tuli tehtyä yksi uuden vuosikymmenen lupaus, jota ei varmaan kovin moni osaakkaan arvata.. Eli asun sitten seuraavan vuosikymmenen vaihtuessa jo Los Angelesissa! Sinne sitten uutta vuotta vittelemään mun ihanaan rantahuvilaani.. Tai vastaavasti pieneen metri kertaa metri komerooni. :D

Hei joulu meni kivasteen. Sain tehosekoittimen ja silitysraudan joululahjaksi ja sitten muuta kivaa. Vuoden vaihdekin meni ihan kivasti mutta tämän vuoden ensitunteina oltiinkin sitten jo oksentelemassa. :'D Syytän siitä boolia tällä hetkellä mutta ei se mitään.

Loma alkaa kulkemaan loppua kohti ja torstaina sitten suunnataan jo takaisin koulun penkille. Huomenna pitäisi soitella YLElle ja kysellä josko ne nyt ottaisi minut sinne työharjoitteluun ja mahdollisesti myös kesätöihin jos oon kiltti ja ahkera työntekijä. Suunnittelin myös että nyt kun Helsinkiin pääsen niin voisin alkaa etsiä itselleni jonkinlaista työpaikkaa koska rahat loppuu tässä rutkasti ennen kesäkuuta.. Kiitos tulevan kesän Sauna Open Airin ja Sonispheren! En silti syytä, oma moka ja itse siitä kärsin ja olen jopa valmis siihen. ;) Nyt vaan tarvitaan se työpaikka että saadaan vuokrat makseltua.
Eiköhän tässä taas kaikki järjesty joten turha alkaa tressailemaan. Uusi vuosikymmen on alkanut ja aika huisia kevättä on horoskoopeissa luvattu vaikken niihin uskokaan!

Palaillaan taas asiaan joku päivä kun keksin jotain kirjoittamisen aihetta. Kiitos ja heiheiii..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti