sunnuntai 7. elokuuta 2011

Part 7/7 ja hyvää yötä maailma

Nyt se on sitten virallisesti lusittu se festarikesä. Kirjoitan ehkä jonkinlaisen yleiskoosteen siitä tässä jossain vaiheessa kunhan Willuni kotiutuu ja pääsemme puimaan kaikki säälittävän typerät, mahdollisesti jopa hävettävät jutut. Kerron niistä sitten jos kehtaan, mutta en nyt vielä. Nyt kerron tulkintani näistä viimeisistä.. kolmesta päivästä.

4.8.2011, Pelle Miljoona Oy Circuksessa
Ei oikeastaan mikään festaritapahtuma, mutta menköön nyt tähän samaan kastiin. Matkasin siis Helsinkiin, jossa Willuni majaili ja painelimme illalla katsomaan Pelle Miljoonaa, joka soitti Andyn mukaan "viimeistä keikkaa". Ihmeellistä kyllä, muistan Andyn puhuneen jostain vastaavasta myös Kotkassa.. Hmm..?
No mutta! Tämä keikka meni omalta osaltani vähän kehnommin, koska flunssa alkoi iskeä. Oli kurkku palasina, nenä yritti valua perseeseeni ja muutenkin vähän tööt-olo. Tämän takia emme juosseet eturiviin vaan jäätiin sinne kauemmas istuskelemaan. Aika hämärää. Katottiin kuinka jotkut punkkaripennut ryntäs sinne ja oltii et "voi noita nuoria! kuinka ne jaksaakaan istuu lavan ees koko illan! mehän ei moista harrasteta koskaan!"
Mitäs.. Eka siel soitti joku bändi, jonka nimee en muista. Sitten siellä soitti Kakkahätä-77, mikä oikeastaan.. Soitti ihan menevää punkia. Jos oisin vähän enemmän punkkari ni saattasin ehkä kuunnella sitä. Mut koska oon vähän enemmän rokkari ni en sit jaksa.
Ja sitten nousivat Pellet lavalle ja oltii raahauduttu sinne melkein eturivii. Willu oli eturivis ja mä sen takana tappelemassa jonkun känniääliön kanssa. Nähtii myös yks stadilain kaveri siel ja sit, laitan nousevan flunssan piikkiin, eksyttii siitä ja talsittii kotii. Ehkä paremmal ajal sit nähää sitäki (sori Jackman :D).
No Pelle soitti, kuten aina, loistavan keikan. Lähettii heti keikan jälkee tosiaa veke.. ja siin samal ku käveltii Kaisaniemee ni pöllittii siit matkan varrelt Willulle kyseisen tapahtuman juliste. Myöhemmin pöllittii mulle sit viel toinen juliste, joten ihan jees.

5.7.2011, Porispere
Kirjotin vahingos poronperse, kiitos Willun. No mutta! Seuraavana aamuna oltiin ekan kerran koko kesän aikana ni liikkeellä just siihe aikaa ku oltii suunniteltu! Voitteko kuvitella? Herättiin yheksältä ja suunnitelmien mukaa lähettäis kymmenelt ajaa.. ja me lähtii kymmenelt ajaa! Pieni ihme sinänsä.
Noh Poriin ajeltiin sitten koolmisen tuntia. Sitten löydettii viel hotellille, saatii lunastettuu huone ja osattii viel ajaa auto oikeesee parkkiiki! Vau! No sit öristii siel huonees vähän aikaa ja lähtii sit seikkailee kohti Kirjurinluotoa. Kun päästiin sinne porteille ni johan siel oli kakrui että silmiä särki, mutta eipä mitään.
Joku.. tunti ehkä ehittii jonottaa ja sit ovet aukes ja juostiin lavan eteen. Ja taas kerran eturiviin. Mitäs.. Joku siin soitti ennen Makkosia. Kuka? Öö.. Ah jotaa randomei mut pitää nostaa ylös LAPKO. Ei vittu ne sen laulajan shortsit! Pakko laittaa tähän kuva niistä, koska ne on pornoimmat shortsit ehkä ikinä! Oisitte pojat ja tytöt nähny ne liikkees. Kamalaa.
Noh en muista muita bändei mitkä ois soittanu enne Makkosia. Mennään siis suoraan Makkosiin. Ööää.. No Trick of the Wristhän sen alotti kuten joka kerta. Steve kyttäs meit koko ajan ja Willun mukaa iski meille silmääki. Mä vaa en huomannu ku en kehdannu enää kyylää sitä niin tiiviisti. Jotenki kuus aikasempaa kyyläyskeikkaa alkaa.. jo tuntuu omal tunnol. Steve-parka näkee painajaisii meist.
Makke sit kävi moikkaas meit (luojan kiitos) ja äijät veti taas kaikin puolin loistavan keikan. Nassen vika keikka tällä erää. Dregen palaa nyt sit taas kehiin ja se pikkuherra me nähdäänkin seuraavaksi sitten kai.. Naantalissa. Jeejee!
No Makkosten jälkeen oli sitten vähän taukoa, jonka aikana kuvittelin kuolevani flunssan kouriin. Varmaa kuumekin oli nousemassa ja sitten vielä se joku Disco.. joku exblaablaa tuli lavalle. Sinänsä niil oli ihan menevää musaa mut se bändi oli ulkoisesti niin ruma että hui. En tykännyt, voin sen sanoa. Enkä ees pyydä anteeks sitä keltää.
No mutta! Problems oli soittanu täs välis siel jossaa pikkulavalla ja nyt sitten Tumppi pääsi Pellen riveissä isollekin lavalle. Vihoviimeinen keikka Oy:ltä nyt sitten tämä. Andykin taisi olla (yllättäen) sitä mieltä ellen ihan väärin muista. Joo-o, kyllä se taisi jotain vikasta keikasta mainita.
Noh tää keikka oli selkeästi Pellen paras näistä mitä me ehdittiin kesän aikana nähdä. Kai sitä aina satsataan siihen viimeiseen keikkaan kaikista eniten vaikka kyllä muutkin keikat oli loistavia. Kiitos Pelle Miljoona Oy.

Seuraavana päivänä pyörähdettiin vielä Porisperessä, koska meillä oli se kahden päivän protestilippu. Ei kuitenkaan jaksettu jäädä sinne koska siel ei ollu meille enää mitään nähtävää eikä meitä kai ole luotu hengailemaan festareilla. Lähdettiin siis veke ja tulin vielä illalla junalla sitten himaan. Muuten! Eikö olekin hauskaa että juna Helsingistä Kouvolaan maksaa 10 euroa vähemmän kuin taksi Kouvolasta Oravalaan? Minusta ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti