lauantai 17. maaliskuuta 2012

Joo, meitä hulluja on joka lähtöön

Tässä istuin koko päivän koulussa tekemässä äänihommia ja foleyartisteilemassa. Sitten karkasin sieltä ruokkimaan kissat ja itseni. Meninpä lukasemaan sähköpostinkin ja katoin että joltain oli tullut joku viesti jostain kilpailusta.
Lukasinpa sen ja nauroin kuollakseni; voitin YleX:n "Äärimmäisiä tekoja"-kilpailun selittämällä Makkosista. No, nyt kuollaan nauruun. Kiitos tästä Äxä ja kaikki jotka kokevat kiitoksen ansainneensa! :D


Juttu YleX:n sivuilla!

- Olen kaverini kanssa juossut Michael Monroen 23 keikalla tässä kuluneiden kahden vuoden aikana. Ensi viikonloppuna suuntaamme sekä Turkuun että Helsinkiin ja sen reissun jälkeen on 26 keikkaa kasassa. Lisäksi bändin kitaristi Steve Conte sanoi meille street teamin tapaamisessa huvittuneena "Long time no see" ja se on nyt ikuistettu tatuoinniksi ranteisiimme tiivistämään koko kulunut vuosi 2011. En varmaan edes aloita tuosta jonotuspuolesta. Ainiin ja lisäksi levitettiin omatekoisia julisteita viime syksynä Turkuun, jotta jengi saisi tietää tulevista keikoista. Joo, meitä hulluja on joka lähtöön, tamperelainen Mira kommentoi.

Ei mulla sit muuta tällä kertaa! Ja Willult terveisii!

2 kommenttia: