sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

On vääryys ajaa kolmeekymppii Hammersmithit soiden

Rankkojen kuvauspäivien jälkeen saa palkita itseään miten parhaakseen katsoo ja mun kohdallahan se ei vaan voi tarkoittaa mitään muuta kuin keikkarundia! Viime perjantaina se alkoi kun painettiin päivän päätteeksi Seinäjoen Rytmikorjaamolle! Siellä räjähti pahimman kerran kun Makkoset ottivat taas lavan omakseen! Ja seuraavana päivänähän suunnattiin Tampereen Pakkahuoneelle, jossa räjähti uudemman kerran. Ja jos mahdollista, vielä kovemmin! Kysytään vaikka Karlin käsiltä..

Rytmikorjaamo, 2.3.2012
Seinäjoelle painettiin siten että oltiin paikan päällä n. 20 minuuttia ennen ovien aukasua. Jonoa ei näkynyt missään vaan pari hassua paikallista fania. Päästiin siis ensimmäisinä sisään ja oli enemmän kuin hämmentävää kun ei tarvinut pitää mitään kiirettä eturivin suhteen. Järkkärisedät oli rentoja tapauksia ja heittivät läppääkin.. Ja narikka maksoi vain euron! Woo!
Keikka lähti käyntiin Trick of the Wristillä, kuten aina kaikeksi onneksi. Kaikki valolaitteisto enteili sitä ihanaa valoshowta, mutta ei sitten syystä tai toisesta saatu sitä. Mutta kova meno oli koko keikan ajan! Itseasiassa niinkin kova että Karl hakkasi kätensä verille. Voitte käydä Dregenin ja Michael Monroen facesivuil kattoos todistusaineistoa tästä.. Aika karua. Miesparka, mutta toisaalta onhan se aika vitun stydee!
Settilista tosiaan vaihtui sitten Nosturin keikkojen, joten tuoreesti uusi ihana settilista nyt sitten! Pölläsin tältä kyseiseltä keikalta settilistan, joka kuului jotakuinkin näin;


Trick of the Wrist
Got blood
Modern
Motorvatin
Hammersmith
All U need
78
Nothings alright
Not fakin' it
Later won't wait
Bombs away
Crucified
Back to mystery city
Malibu
DEAD
Ain't nuffin!
Taxi
Gotta right

Et semmosta.. Keikka kesti sen puoltoist tuntii ja Pakkahuoneella oli aika pitkälti sama setti muutamaa muutosta lukuunottamatta.
Oltiin tällä kertaa Dregenin ja Samin puolella ja Trickistä meni ehkä.. puol minuuttia kun Steve jo huomasi meidät siellä yleisössä. Sen ilmeet on aina yhtä hienoja kun se huomaa meidät! Voivoi.. Pelottaa jo ensi viikon Turku kun lava on kuulemma kärpäsen kakan kokonen! Joten silloin saadaan todennäköisesti potkuja Dregenin suunnalta, mikkiständistä Makkelta ja.. No Steve todennäkösesti iskee suoraan pusuja joten kuolema korjaa ensi viikolla.
Mutta niin! Keikalta jäi käteen kaksi Dregenin plektraa koska se heitteli niit yleisöön varmaan yli kymmenen! Ja jotenkin kukaan ei tuntunut niitä kaipailevan joten me sitten saatiin järkkäreiltä niitä oikein kunnolla. Nyt mulla on Dregenin plektroja yhtä monta ku Steven plekuja..

Pakkahuone 3.3.2012
Pakkahuone räjähti sitten atomeiksi seuraavana päivänä eli eilen. Onnistuttiin feilaamaan kaksi kertaa bussi, jotenka oltiin keikkajonossa vasta joskus puoli kuuden aikaan. Meidän edessä ei liiemmin jengiä ollut ja oltiin sinänsä aika idiootteja että mentiin niinkin aikasee jonottamaan. Pakkahuoneella kun on se hyvä puoli että siellä lavan edusta on jaettu kahtia niin että puolet siitä on K18-aluetta. Joten mitäs siinä sitten muuta kun että käveltiin taas lavan eteen ihan rauhaisissa fiiliksissä! Ja siellä sitten jumitettiin kaksi tuntia mutta oi kyllä se jonottaminen silti kannattaa. Se tuo sitä fiilistä.. Ja btw. pakko sanoa että on kyllä kivuliasta kun varpaat sulaa pikkuhiljaa sisälle pääsyn jälkeen!
Jotakin älyttömän randomia kuitekin tapahtui juuri ennen kuin keikka alkoi. Joku kouvolalainen Satu tuli meidän taakse ja sanoi Willulle että muistaa tuon Gingerin keikalta. Sitten se kääntyi mun puoleen ja sanoi muistavansa mut Studio123:n kassalta! Se oli lievästi sanottuna jäädyttävä hetki mutta kaikin puolin positiivisessa mielessä! En olisi kyllä ikinä uskonut törmääväni johonkin kouvolalaiseen Makkosen keikalla ja vielä siten että mut tunnistetaan Studiolta. Mutta tämä oli hienoa! Tapaamme sitten Tavastialla seuraavan kerran.

Mitäs sanottavaa Pakkahuoneesta.. Ainiin! Yksi katoava Dregenin plektra! Yhdessä vaiheessa Dregen tuli siihen meidän eteen ja sylkäisi meille yhden plektran. Siitä sitten kolme paria kättä yritti sitä tavoitella ja kukaan ei ainakaan mun huomatakseni sitä saanut.. Mutta silti se katosi! Tuijotettiin sitä järkkärialuetta muutama minuutti että mitä helvettiä mutta se vaan katosi! Maa nieli sen! Ihan hämärää koska oikeesti en huomannut että kukaan sitä olisi saanut! Perin hämärää..

Keikan jälkeen sitten tassuteltiin kotiin ja juoruttiin siinä vielä pari tuntia Willuni kanssa. Aivan älyttömän kovat keikat ja Karl tosiaan teloi kätensä aika pahan näköisesti molemmilla keikoilla. Kapulat ja pyyhkeet oli ihan veressä. Toivottavasti mies saa kätensä kuntoon ennen ensi viikkoa! Silloin vuorossa Turun Klubi ja Tavastia kertaa kaksi! Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti