keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Vippoja ja spaatteleita

Kieltämättä on aika venkaa löytää itsensä tyyliin kertaviikkoon-meiningillä Sokoksen meikkiosastolta tankkailemassa omia varastoja ammattia varten varsinkin jos ei ennen koulun alkua edes tyyliin tiennyt että Kouvolassakin on Sokos.
Eli hei pieni neitihetki sallittakoon tähän väliin koska en ole meikeistä ja niillä työskentelystä juorunnut tänne juuri ollenkaan sitten haastatteluni.

Elikkä hyvät ihmiset, koulut ovat alkaneet ja syksy sateineen ja kylmine aamuineen on saapunut keskuuteemme! Nuuskamuikkunen on lähdössä etelään ja me muumit valmistaudumme unten maille. Paitsi että koulujen alku ja/tai niiden jatkuminen häiritsee meidän pyöreiden ja valkeiden olentojen talviunille pääsyä, joten menkäämme suoraan asiaan.
Yllätyin kuinka kivaa meikkaaminen onkaan! Oma elämäni meikkimaailmassa on ollut jokseenkin asteittaista (onko tuo sana?). Ala-asteella ei meikkaaminen tullut kysymykseenkään vaikka kaikki muut melkein alkoivat meikkailemaan siinä vitos ja kutosluokan taitteessa. Yläasteen alussa meikkasin hieman, mutta koska kaverini eivät juurikaan meikanneet niin enpä minäkään jaksanut kallista uniaikaa uhrata kaunistautumiseen.
2006-vuosi on jälleen kerran tietynlainen muutoksen vuosi tässäkin suhteessa, sillä rockin tulo elämääni muutti myös meikkitottumuksiani. Aloin käyttää ripsaria ja kajaalia. Vähän ajan kuluttua myös luomiväri yleistyi, mutta meikkivoiteet sun muut eivät edelleenkään tulleet kysymykseenkään.
Voitte siis varmasti uskoa kuinka ihmeellistä oli löytää itsensä meikkikoulusta tänä syksynä. Meikit eivät tosiaankaan ole koskaan olleet kovin suuri ja painava osa elämääni, enkä oikeastaan usko vieläkään että jaksaisin alkaa laittautumaan joka ikinen aamu ennen kouluun/kaupungille lähtöä mutta toki aika näyttää!

Koulusta nyt sen verran että kivaa on ollut. Jokaisessa koulussa on aina puolensa, mutta pääasiassa Head Housessa on ollut yllättävän hienoa! Ihmiset ovat mukavia ja persoonallisia, mikä on aina todella positiivista! Yllättävää on sinänsä se että ryhmämme on loppupeleissä aika hiljainen, mutta toivottavasti ääntä alkaa lähtemään kunhan tässä nyt enempi tutustutaan. Poikkeuksia toki jälleen on ja jokainen tunnistakoon nyt itsensä! :D
Perusasiat on nyt jotakuinkin käyty läpi ihan meikkivoiteen levityksestä sinne kulmien värjäämiseen ja huulipunien levitykseen. Päivämeikkiä on harjoiteltu, mutta minun ongelmani on ollut nyt lähinnä se etten saa päivämeikistä tarpeeksi vaaleaa ja lämmintä vaan aina se tuppaa lipsahtamaan iltameikin puolelle! :D Ehkä sitten iltameikissä löydän ne päivämeikin salat.

Hienoa on siis ollut ja jatkoa olen alkanut jo päässäni suunnittelemaan! Ja tosiaan kuten tuossa alussa totesin niin täydennyksiä on jo hankittu. Mm. muutama spaatteli on ostettu lisää ja tänään kävin ostamassa keskikokoisen sekä kaksi pientä vippaa. Syynä tähän se että kyllästyin ensinäkin spaattelin jatkuvaan desifiontiin kesken meikin ja on helpompi ottaa aina puhdas spaatteli uudelle asialle.. Ja tänään kyllästyin levittämään puuteria silmän alueelle meikkisienellä koska siitä ei oikein tuntunut tulevan mitään. Pienet vipat pelastakoon minut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti