torstai 3. helmikuuta 2011

Aamuista spekulointia tyhmän, ahneen ja kateellisen risteytymästä


Tyhmyys antaa ihmisistä tyhmän kuvan. Se on se kateus, mikä saa ihmiset tekemään typeriä asioita. Ahneus taas saa ihmiset kusipäiksi. Ei vaan vaikutelmaltaan, vaan mieleltään. Jos olet sekä tyhmä, kateellinen että ahne niin mikä silloin olet?
Todennäköisesti typeriä asioita tekevä kusipää. Tai sitten vain tyhmä.

Tänä aamuna heräsin kun kännykkäni herätti minua siinä kymmenen reikäleipä. Torkun kautta sain kammettua itseni ylös ja ensimmäinen ajatukseni oli että 'Voi vittu, Leon Elroylla on tikarivyö!' Jotkut saattavat siis pitää minua tyhmänä, koska ajattelen roolipelaamista ensitöikseni aamutuimaan. Olenko siis tyhmä vai vaan luova ja mielikuvitusta rakastava ihminen?
Spekuloidaanpas hieman noita kolmea asiaa; tyhmyyttä, kateutta ja ahneutta, koska ne ovat nyt olleet tänä aamuna niin paljon esillä.

Katsoin tänään yhden nimeltämainitsemattoman, Miljoonarockin isännän haastattelun Maria!-showssa ja olin järkyttynyt. Ensimmäinen ajatukseni ei suinkaan ollut että vittu mikä suomalainen mies. Ensimmäinen ajatukseni oli että kuinka tuollainen mies voi olla isännöimässä rakkaan, melkein viisikymmentä vuotta uraa tehneet Scorpionsin vihoviimeistä Suomen keikkaa. Eivätkö nuo saksalaiset rocksanoman levittäjät ansaitse mitään parempaa kuin Vesa Keskisen (hups, mainitsin nimen) persvakoineen, känniääliömäisyyksineen sekä pervouksineen kertomaan heille huonoja vitsejä keskelle korpea? Sauna ei ole mikään syy, koska olemme Suomessa.
Ei ole mielekkäitä muistoja vuoden 2008 Miljoonarockistakaan kun kyseinen herra Keskinen vilautteli persvakoaan yleisölle ja näin ollen myös järkkäreille sekä itse bändille hilluttuaan joidenkin vähäpukeisten naikkosten kanssa järkkärialueella. Eihän kukaan häntä häätänyt.. Hänhän oli tapahtuman pomo.
Nyt siis pelkäämme että sama toistuu ja mikäli parin vuoden aikaisiin lehtiotsikoihin on luottaminen, sama toistuu katastrofaalisemmin kuin kaksi vuotta aikaisemmin.
Pitäisiköhän sitä varata Scorpions-lakanan lisäksi mukaan kyltti, jossa lukee 'Keskinen nyt vittuun sieltä lavalta ja vedä housut jalkaan!'

Keskinen edustaa siis kaikkea noita kolmea; hän on sekä tyhmä, kateellinen että ahne.. Ja luulee vielä olevansa Scorpionsin äijien kaveri! Hah! En usko! Scorpions pitää moista örveltäjää todennäköisesti lähinnä suomalaisena keikkajärjestäjänä siinä missä ketä tahansa muutakin.. Ei muutama ystävällinen sana saa ystävyyttä aikaan! Tai yhteinen saunareissu maassa, jossa ei mitään muuta olekkaan kuin saunoja.

Toinen mies kehen ehdin pettyä tämän aamupäivän aikana oli Remu Aaltonen. Olisin voinut pettyä jo parisen vuotta takaperin, mutten sitten tajunnut. Noh, en Remua ala tämän suuremmin morkkaamaan. Onhan hän nyt tehnyt edes jotain mainitsemisen arvoista toisin kuin herra Keskinen.
Sen vaan sanon että kukaan itseään rokkariksi kutsuva ei voi dissata Scorpionsia edes vitsillä!

Roxx Deckerin lakikirja osa.. krhm.. Niin!
Jos pidät itseäsi rokkarina niin siihen ei riitä se että pukeudut niin kuin rokkarit pukeutuu. Siihen ei riitä se että kuuntelet rockia. Siihen ei riitä se että käyt muutamilla keikoilla ja isket nyrkkiä ilmaan. Siinä täytyy olla mukana se asenne!
Ja asenteeseen liittyy vahvasti se että rokkarina sinun täytyy kunnioittaa vanhimpia rock-bändejä. Se ei ole pyyntö, se on käsky!
Wannabe rockarit ovat sitten asia erikseen. Ja niitähän kukaan ei halua nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti