perjantai 18. helmikuuta 2011

Maailma ovien takana



Minun on pitänyt koko viikon ajan kirjoittaa jotain henkevää tästä minulle avautuneesta, uudesta maailmasta ovien takana. Paljon en voi kertoa, koska jokaisen on löydettävä se oma maailmansa löytyi se sitten Narnian tarinan kaapista, laiturilta 9 ja kolme neljännestä.. tai sitten studio123:n aulasta.
Itse olen nyt löytänyt oikeastaan nuo kaikki ja vähän enemmänkin. Uusin onnenpotku liittynee nyt vain tuohon viimeisinpään.

Eli lähetin tässä.. tammikuun puolivälissä (?) sähköpostia paikalliseen leffateatteriin ihan vain ilmaistakseni että olisin kiinnostunut mahdollisista töistä, mikäli niitä olisi tarjolla. No, viime viikon maanantaina minulle soitettiin ja olin saada jonkin sortin sydänhalvauksen koska niin mielettömän hieno yllätys tämä oli! Koska ensinäkin en enää jotenkin jaksanut uskoa että kukaan siltä suunnalta yhteyttä ottaisi, mutta onneksi sain todeta olleeni väärässä.
Minulle siis soitettiin ja nyt olen harjoittelussa kyseisessä leffateatterissa.

Tuo maailma ovien takana onkin jotain hiin älyttömän hienoa ettei sitä välttämättä edes ajattele kävellessään tavallisena asiakkaana elokuvia katsomaan. Kyllä, aina on saanut hyvää palvelua ja aina sitä tulee saamaan, mutta paljon on silti jäänyt huomaamatta. Mutta kuten eräs ihminen sanoikin; "niin kauan kun ei huomata, kaikki on hyvin."
Juuri parahiksi astuin mukaan kuvioihin samoihin aikoihin kun ooppera-esitykset alkoivat ja sain heti kättelyssä innostavaksi palkaksi asiakkaiden ihanan onnelliset ja tyytyväisyyttä hehkuvat ilmeet. Itsehän en noihin ilmeisiin vaikuttanut muuta kuin hymyilemällä ja kiittelemällä ja kumartelemalla. En kai myynyt kuin muutaman lipunkaan sille suunnalle.
Silti nuo hymyt ja kiitokset, joita myös itse sain kuulla, sanoivat minulle että tämä työpaikka on tämän vuoden onnettaren ensimmäinen ja varmasti yksi mahtavimmista iskuista!

Mutta jotta tämä ei nyt vain menisi ylenpalttiseksi hehkuttamiseksi niin täytyy sanoa muutama syvällinen sanakin termistä "maailma ovien takana". Nyt koska ajattelen kaikki aina niin vaikean kautta ja haluan etsiä jotain syvällistä sanottavaa kaikesta niin..
Koska jokainen unelmoi ja tottakai jokainen haluaisi pystyä elämään sitä unelmaansa. Sanotaanko että tuo unelma on aina oven takana, joskus ovessa on kymmenen munalukkoa ja joskus se on vain yhden oikean avaimen päässä. Kun lukko tai lukot saadaan auki, aukeaa ovi aivan uuteen maailmaan ja uuteen unelmaan. Niiden lukkojen kanssa kannattaa taistella!

Eli sanoisinko että nyt olisi RD:n lakikirjan osan.. *lunttii* osan kahdeksan aika!
"Unelmoi, unelmoi unelmassa elämisestä.. ja ole valmiina sorkkaraudan kanssa kun aika tulee."

Roxx Decker kiittää.

2 kommenttia: