keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Ristiriitasointu

Nyt oli niin hienoo nillitystä että pakko avautua tännekin! Mähän en siis tiedä politiikasta mitään, eikä mua politiikka kiinnosta sen suuremmin. Mitä nyt telkasta joskus jotain sattuu tulee enkä jaksa vaihtaa kanavaa. Älkäähän siis ihmiset ottako nokkiinne! Huumorillahan tässä mennään tällä kertaa.. Ainakin osittain. Mielipiteet on tosia kyllä.

Huomio siitä, kuinka junttisuomalaiset turvautuu tälläisten vaalien kynnyksellä itkemään että "ulkomaalaiset nauraa meille" koska Pekka Haavisto on homo, sai minut ajattelemaan asiaa tarkemmin.
Miksi ulkomaalaiset eivät nauraisi meille? Tai siis.. Tääl on suurin osa juntteja ja tääl on vitun kylmä. Kyllä mäkin nauraisin, jos en joutuisi asumaan täällä. Ehkä joskus vielä naurankin. Ei, ulkomaalaiset ei naura meille koska meillä ois homopressa. Ne nauraa meille nyt, koska ollaan niin hämärä puukkojunkkarikansa pohjoisessa. Musta ois itseasiassa siistiä, jos meille tulis homopressa. Oltais kaikesta junttiudesta huolimatta (mun käsityksen mulaan) eka valtio, jolla ois homopressa. Eikös se ois siistiä? Vähän niinku et oltiin eka valtio millä oli naispressa. Siistii! Oltais edes jossain asiassa edelläkävijöitä.. Vaikka yleensä ollaankin perässähiihtäjiä.
No mutta nyt jos Haavistosta tulee pressa, eivät nuo juntit voi muuta kuin avartaa katsettaan.. Tai muuttaa kellariin seuraavaksi kuudeksi vuodeksi. Sillehän ei sitten taas voi mitään muuta.

Mutta mulle on loppupeleissä aika sama mitä tapahtuu vaalien jälkeen. En aio alkaa seuraamaan Suomen politiikkaa yhtään sen enempää, oli maan johdossa sitten Haavisto tai Niinistö. Mun elämä todennäkösesti normalisoituu taas aika paljon vaalien jälkeen. Ihan sama kuka siellä pressan linnassa majailee, kunhan se ei ole Soini. Silloin olisin muuttanut Ruotsiin.
Mutta joka tapauksessa on hyvä että sekä Haavisto että Niinistö on ehdokkaina koska olen aika varma että molemmista tulee ihan jees pressoja. Vaikka tässä tapauksessa ääni Haavistolle sinkoaakin. Mutta kun politiikasta on kyse, olen aika pessimisti sen suhteen. Et hyvä jos Haavisto (tai Niinistö) saa jotain muutoksia aikaan, mutta en jaksa odottaa niitä. Koska vaikka Haavisto olis pressa niin eduskunta on silti täynnä perskäpyi. Ja eduskunta niitä päätöksiä tuntuu enemmän tekevän. Joten niin tai näin, viuraan ja vikisen seuraavat 6 vuotta politiikan suuntaan. Kävi miten kävi.

Rakastuin perskäpy-sanaan. Perskävyt on just sellasia "en päässy oikeisiin töihin tai kouluu.. rupeen poliitikoks"-tyyppei. Niitä jotka yrittää eduskuntaan sen 20 kertaa ja sit ne vast pääsee.. Eli ne on väkisin jotain 80-vuotiait, jotka ei tasan tiedä tai edes osaa ajatella mitä nuoriso haluaa tai kaipaa.
Ja sitten on ne 30-40 vuotiaat kukkahattutädit, jotka LUULEE tietävänsä mitä nuoret haluu. Vaik neki on oikeesti vaa.. nuorempii perskäpyi.
Ja sit siel eduskunnas saattaa olla muutama, jotka ehkä tietää asioista jotain mut jotka ei saa ääntään kunnolla kuuluviin. Ja ne on taas niitä tyyppejä, jotka vahvistaa tämän perskäpy-teorian todeksi. Poikkeuksethan vahvistavat säännön. Esim. Haavisto tuntuu olevan tälläinen poikkeus ja nyt jos siitä tulee pressa niin eduskunnassa ei ole sitäkään vähää. Ja kaikki on preskäpyi.
Ja sitten on vielä se sakki, joka tietää asioista.. Mutta jotka ajattelevat enempi rahaa. Ne on niitä finanssiperseitä.
"Vanhukset tarvii ruokaa." "Ei ne saa sitä, koska Suomel ei oo rahaa koska me halutaa uudet torkkupeitot." tai "Nuoril on ongelmii." "Joo mut meil ei oo torkkupeittoi."

Eikä pidä unohtaa EU-perseitä, jotka tekee mitä EU ikinä käskee keksiä.. "Käyrät kurkut pois kaupoista, koska ne on rumia." "Kyllä, herra EU-herra." tai "Syrjäytyneet nuoret näyttää huonolta katukuvassa.." "Say no more, herra EU-herra."
Ja koska EU antaa vaan suuntaviivoja, joita saa noudattaa jos halaa, ni Suomessa vaan sattuu olemaan ne kaikki EU-perseet jotka tekee mitä EU "käskee". Koska me halutaa olla niiiiin länsimaisia. Samalla kun "ulkomaalaiset on perseestä ja tummaihoset sais ampua"

Ollaan muuten aika vitun ristiriitanen maa. Ei ihme että puolet kansast voi huonost..
.. ja puolet onki sit eduskunnas.

Se tästä Riustiriitasoinnusta! Kiitos ja näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti