lauantai 11. tammikuuta 2014

Tässä vuodessa on liian vähän minuutteja

Aloitin tämän merkinnän neljä kertaa enkä saanut kirjoitettua sitä loppuun. Yritin kirjoittaa viime vuodesta jonkinlaista koostetta, mutta en vain saanut puettua ajatuksiani sanoiksi. Sitten päätin että keskitän ajatukseni tulevaisuuteen, tähän alkaneeseen vuoteen.


Tulen olemaan kiireinen. Tätä vuotta on kulunut vasta yksitoista päivää, mutta tunnen luissani että nyt ollaan kiireen äärellä. Tänä vuonna tulen kirjoittamaan enemmän kuin laki sallii. Tänä vuonna kuvaan enemmän kuin aikaisempina vuosina yhteensä. Tänä vuonna hukun tehtäviin, tänä vuonna suoriudun ulos tästä lafkasta. Tai se tapahtuu ehkä vasta ensi vuonna ja se on sitten uusi asia, josta ei puhutakkaan aivan vielä.


Kiireen keskellä aion kuitenkin olla vapaa ja onnellinen. Ne ovat ainot ehdot, mitkä asetan tälle vuodelle. Viime vuosi oli vuosi, jolloin opettelin onnellisena olemisen jaloa taitoa ja nyt koen oppineeni sen peruselementit. Tai ne asiat, jotka tekevät minut itseni onnelliseksi. Ja uskokaa kun sanon, aion tosiaan toteuttaa onnellisuuden suunnitelmani.
Tänä vuonna unelmista tulee totta.


Olkoon tämä vuosi myös matka omaan sisimpään. Toivon että meistä jokainen löytää tänä vuonna itsestään jotain uutta. Toivon että ihmiset, jotka eivät koe olevansa onnellisia, löytävät ne muurit itsestään ja murtavat ne. Muutoksen pitää lähteä omasta itsestä, muuten muutosta ei tapahdu. Toivon että kaikki löytävät itsestään voiman ja rohkeuden alkaa rakentamaan omaa elämäänsä sellaiseksi, mitä sen pitäisi olla. Päätä mitä olet ja sitten ole se. Yksinkertaisuudessaan se on niin helppoa, mutta käytännössä se onkin sitten kaikkea muuta. Mutta mutkaisen tien päässä päättäväisyys palkitaan.


Tänä vuonna aion edelleen olla se sama kusipää, joka olen ollut aikaisempinakin vuosina. Mutta onnellinen kusipää, joka ei anna kiireisestä ajastaan niille, jotka eivät sitä ansaitse. Tässä vuodessa on liian vähän minuutteja, jotta tuhlaisin ne kehen tahansa. Olkoon tämä vuosi omistettu unelmille, rakkaudelle, kohtalolle ja parhaille ihmisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti