maanantai 24. toukokuuta 2010

Kaiken sadistisuuden multihuipentuman ääripää


.. ja minä rakastan sitä!

Osallistuimme siis J.J.:n ja Aleksin kanssa Uneton48-kilpailuun, jossa tehtävänä oli tehdä 7 minuuttia pitkä lyhytelokuva 48 tunnissa. Aivan äärimmäisen sadistista touhua, mutta jos siitä suoriutuu niin se kyllä kertoo kuka on oikealla alalla!

Perjantaina seittemältä illalla saimme tehtävänannon ja kello rävähti käyntiin. Genreksi saimme katastrofielokuvan, mutta heti alkuun päätimme ettemme lähde tekemään pitään perinteistä 2012 ja The Day After Tomorrow-paskaa vaan enemmänkin henkilökohtaisempaa elokuvaa. Sitäpaitsi resurssit sun muut eivät olisi antaneet myöten, vaikka loistava ukonilma iskikin lauantai-iltana. :D

Elokuvasta en kerro sen enempää nyt, koska ensi-ilta on tulossa vielä enkä itsekään pidä spoilereista. Täytyy nyt kuitenkin mainostaa helvetin ylpeänä että aivan mahtava elokuva saatiin aikaiseksi! Ja tosiaan, nyt kyseessä on ensimmäinen elokuvamme, joka saa ensi-iltansa Finnkinon leffateatterissa!

Kilpailu oli kyllä aivan uskomaton ja kuten J.J. tuossa viikonlopun aikana totesikin; Jos tästä tehtävästä suoriutuu kunnialla, olet oikealla alalla! Eivät kaikki onnistu saamaan elokuvaa aikaiseksi kahdessa vuorokaudessa. Itseasiassa yli 90 joukkueesta vain 80 leffaa palautettiin deadlineen mennessä.

Ja vielä sen verran että koska nyt ollaan oikealla alalla, sain tänään pääsykoekutsun Tampereen ammattikorkeaan medianomi-linjalle! Ensi viikolla pääsykokeet ja jos nyt en mokaa niin sitten on hieno vuosi tulossa. Harmittaa vaan että vitun hyvä porukka jää tänne Helsinkiin..

"ISO HALI KAIKILLE LUOKKALAISILLE, OLETTE IHANIA!"

.. ainiin paitsi sinä. ;)

Ross Decker kiittää J.J.:tä ja Alexanderia kuluneesta viikonlopusta.

2 kommenttia:

  1. LINKKIÄ HETI KUN LEFFAA PÄÄSEE KYTISTELEE MUUTKIN! :D

    VastaaPoista
  2. Sori mut se ei oo netissä. :D Se menee Finnkinoo näytille ni sitä ei ole ainakaa viel missää enkä tiedä tuleeko sitä youtubee koskaa. :'D
    Minen sitä sinne ainakaan pistä, mut jos J.J. pistää ni sit pistää mut vähän epäilen. :D

    VastaaPoista