perjantai 18. kesäkuuta 2010

Roxx Decker behind the mask!


Pakko intoilla taas piitkästä aikaa, koska näyttää nyt pelottavasti siltä että Kouvolaan muuttaminen osoittautuikin ehkä ihan tuota.. hyväksi ratkaisuksi! Ei sinänsä en mä vieläkään Kouvolaa rakasta, mutta toivon mukaan ensi syksynä teen jotain vähän enemmän hohdokasta ja sanoisinko kaunista.

Eli ehdin tässä jo vähän kirota ja pelätä tuota tulevaa syksyä, koska näytti vahvasti siltä että jään sekä kouluttomaksi että työttömäksi, mutta sitten pöllin (ssshh!) ilmaisjakelulehden töistä ja sieltä bongasin semmosen mainoksen koulusta nimeltä Head House. Sieltä saa neljä kuukautta kestävän koulutuksen, johon pitää sisällään kauneudenhoidon (esim. manicure, kulmien muotoilu ja värjäys, juhlameikki jne.). Mutta mikä tärkeämpää sieltä valmistuu teatteri- ja elokuva-alan maskeeraajaksi! Saan siis toivon mukaan ensi syksynä oppia kuinka maskeerataan ihmiselle pulisongit ja luodinreiät! Ja kuten TVshopin myyjä sanoisi; ja paljon muuta!
Hain tuonne kouluun toissapäivänä ja jo eilen sieltä soitettiin ja kysyttiin haastatteluun. En eilen vastannut koska olin töissä, mutta tajuttuani mistä oli soitettu, soitin saman tien tänään aamulla takaisin. Sieltä sitten annettiin haastatteluaika ensi viikon tiistaille kello kolmeksi! Olisi aivan upeaa päästä tuonne kouluun, koska ensinäkin sitten minun ja elokuva-alan välissä ei tuntuisi olevan enää sellaista saatanan isoa kraateria vaan olisin taas enemmän tai vähemmän alalla.<3

Ainiin! Melkein pääsi tälläinen pieni yksityiskohta unohtumaan. Eli jos pääsee kouluun niin sitten pääsee ensi vuonna kuvattavaan Vares-elokuvaan tekemään jotain.. Oletettavasti maskeeraamaan! :D Olisiko vähän überhienoa niiiii? Kokemusta, rahaa ja mikä tärkeintä.. nimi elokuvan lopputeksteihin! Ah<3 Olisin ihan virallisesti alalla.
Noh, tiistaita odotellessa! Nyt lähen saunomaa ja sit siivoomaan ja laittaa julisteit seinälle koska huomenna yks urvelo tulee tänne ja grillataa ja sit illal Kotkaa kattoo Popedaa ja Tarottii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti