torstai 22. heinäkuuta 2010

Mä lähden sinne, missä pahat tapetaan

Katsos kun Suomessa kaikki muut saa ampua, paitsi poliisi. Rikollisille järjestetään kriisiapua ja lämmintä maitoa iltapalaksi. Tuomiot on täysin naurettavia ja koko oikeuslaitos on Suomessa täysi vitsi. Jos johonkin veroeurojani mielelläni sijoittaisin, niin se olisi tämä se kohde. Eli tuomiot rajuiksi ja elinkautinen elinkautiseksi.

Olen jo pitkään ajatellut että tästä asiasta pitäisi kirjoittaa jotakin, koska olen jälleen kerran niin maan perusteellisen pettynyt Suomen valtioon ja päättäjiin. En oikeasti tiedä kaikkia yksityiskohtia tapahtuneesta, mikä herätti tämän ajatuksen pääni syvimmissä syövereissä, mutta silti. Älkää siis tuomitko mua sen perusteella etten kaikkia faktoja tiedä, vaan ajatelkaa asiaa lähinnä yleiseltä kannalta.

Jälleen todettiin että Suomessa ei mikään toimi, niinkuin pitäisi. Isokenkäset ja tyhmät tuolla puhuvat hyvinvointivaltiosta. Kenelle tämä sitten on hyvinvointivaltio?
Juuri muutama viikko sitten kolme nuorta ammuttiin kuolleeksi Porvoossa. Ampuja oli puoli vuotta sitten elinkautisesta armahdettu murhaaja. Kuulemani mukaan kyseinen ampuja oli joutunut kärsimään elinkautista vaimonsa taposta.
Suomen päättäjät päästivät kyseisen herran vapaaksi ja puoli vuotta myöhemmin tämä tappaa kolme nuorta. Miksi? Miksi? Kysyäkö tuon kysymyksen nyt uuteen elinkautiseen tuomitulta ampujalta vai päättäjiltä. Kysyäkö miksi teit sen? vai miksi tämä mies oli vapaalla jalalla?
Hyvinvointivaltiossa ei ihmisten kuuluisi tulla ammutuksi ilman minkäänlaista syytä, täysin tuntemattomina. Hyvinvointivaltiossa ihmisten ei pitäisi pelätä ulkona liikkumista, vaan pitäisi pystyä luottamaan siihen että tappajat ovat ja pysyvät kaltereinen takana.
Suomen elinkautinen herätti Jenkeissä suurta keskustelua. Siellä ihmeteltiin suuresti Suomen "elinkautista", joka kattaa keskimäärin 13 vuotta. Ymmärtääkseni Jenkeissä elinkautinen on elinkautinen. Voisin jopa sanoa että meren tuolla puolella oikeus tapahtuu. Tiedän, siellä tapetaan porukkaa enemmän kuin Suomessa, mutta suhteessa olen silti enemmän Jenkkien kannalla. Siellä tyypit tappaa kerran, eikä heille anneta toista mahdollisuutta.
Täällä Suomen hyvinvointivaltiossa tappaja istuu 13 vuotta linnassa. Siinähän on hyvää aikaa sunnitella seuraavaa tappoa.
Hyvinvointivaltiohan tämä Suomi on, myönnettäköön. Aina rikollisten kannalta. Mutta päättäjät herätkää! Suomeen kovemmat rangaistukset; elinkautinen elinkautikseksi ja kuoleman rangaistus kehiin!

Nyt on kaik nähty ja kuultu, en mä tänne jää. Meen sinne missä tuuli puhaltaa ja pahat tapetaan.

Mutta jos päättäjät kohtaavat ongelman niin ei hätää! Sen voi aina siirtää seuraavalle valtakaudelle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti