lauantai 1. tammikuuta 2011

Mission 501, 2011


Nyt se vuosi sitten vaihtui taas ihan huomaamatta enkä ehtinyt/viitsinyt sittenkään kirjoitella blogiin joka päivä joulukuun ajan. Tunnustan, ei kiinnostanut. En tehnyt mitään niin erityisen jännää että siitä olisi pitänyt blogia kirjoittaa. Paitsi ne kymmenen loppukoetta, jotka meni vallan mainiosti. Pikku juttuja!
Nyt on kuitenkin taas aika turista mukavia, sillä nyt on aihetta blogimerkinnälle!

Ostimme tuossa eilen äitini kanssa sellaisen kirjan kuin 501 elokuvaa, jotka pitää nähdä edes kerran eläessään. Katselin tuota opusta ja siitäkös sitten sainkin mitä loistavimman idean tälle uudelle vuodelle, 2011! Aion katsoa nuo kaikki 501 elokuvaa tämän vuoden aikana ja siinäpä onkin sitten kunnon urakka. Lukion lyhyellä matikalla laskeskeltuani niin moinen mission tarkoittaa sitä, että minun on katsottava jotakuinkin 10 elokuvaa viikossa. Ei sinänsä kuulosta kovinkaan pahalta, mutta vuodessa ehtii aina sattua ja tapahtua jos mitäkin..
Ja nyt kun olen Seven years or magic-roolipelin ylläpitäjä niin sekin tuo sitten omat velvollisuudet ja oman viehättävyytensä tähän uuteen vuoteen. Tämä roolipeli on nyt kuitenkin etusijalla, jos lukuun ei oteta ensi yhteishaun ennakkotehtäviä ja pääsykokeita. Elokuvia katsotaan sitten sitä mukaa kun roolipelaamisen ohessa ehtii.
Lisäksi saatan tässä tammikuun alussa aloittaa jälleen työt postilla, joten sinne uhrautuu sitten joka arkipäivä se 8 tuntia varmaankin. Ainiin ja sitten on se Michael Monroe-kiertue ja ne kaikki muut keikat, mitä tämä vuosi tuo tullessaan! Scoprionsin Miljoonarock-viikonloppu..<3
Eli kyllä tämä vuosi tästä vielä iloksi ehkä muuttuu! Jos ei niin ainakin minulla on roolipelini ja 501 elokuvaa katsottavana..

Nyt heitän teille kaikillekin haasteen kehiin; Valmistautukaa tämän vuoden Oscar-gaalaan katsomalla tai ainakin yrittämällä katsoa kaikki elokuvat, jotka ovat ehdolla oscareissa! Ja lisäksi katsokaa 501 elokuvaa tämän vuoden aikana.. Voimme sitten vuoden lopussa yrittää vertailla listojamme. ;)
Ainiin ja tuloilla on myös ropehahmoilleni omat kotisivut ja aloin nyt ajattelemaan että miksen tekisi näille elokuvillekin omaa sivustoa, vauhtiin kun on päästy! Pitäisi kai hankkia ihan maksullinen kotisivupaikka.. Hmm.. Ekasta palkasta kenties?

No mutta, kuten Rare Exportissakin hienosti sanottiin..

Vitun railakasta uutta vuotta vaan kaikille!
Roxx Decker kiittää kuluneesta vuodesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti