torstai 20. tammikuuta 2011

This is gonna hurt!


Kuolema korjaa tänä vuonna. On meinaan tulossa sen verran kova vuosi nyt.. tai ainakin sen perusteella että keväästä on tulossa ihan superhyperkovaakin kovempi. Mikäli maaliskuusta selvitään hengissä niin riippuvuutta hoidetaan sitten oletettavasti kolmella ihan vitun kovalla kirjallaa, joten kesähän tässä tulee ihan siivillä. Ai pitikö tehä muutakin kuin rokata? Paskaa! Syvin vastaanväittöni.

No ensinäkin nyt sanon että puhuin paskaa tossa edellisessä blogimerkinnässäni; kaikki muut olivat totta paitsi se että ollaan menossa seittemälle Michael Monroen keikalle. Tosiasiassa taitaa nyt olla niin että olemme menossa seitsemälle Maikkelin keikoille, koska kumpikaan meistä (ei minä eikä Willuni) voida elää siinä tiedossa että meiltä meni 4 keikkaa sivusuun. Riittää kun se Levin keikka missataan. Onneksi on jo suunnitelmia maaliskuun tourin varalle jotenka..
Maaliskuussa rokataan!
Ja tosiaan Pelle Miljoonan keikka ensi kuussa 13. päivä. Mennään sinne nostalgioimaan aikaa ennen Hanoita. Ehkä hieman julmasti sanottu. Pelle Miljoona on hieno mies! Mutta pakko kai se on rehellisesti myöntää että enemmän me sinne ollaan Andya ja Samia menossa katsomaan, mutta toki Pelle kuuluu tähän ihan yhtä kaikki! Eihän Hanoi ehkä koskaan olisi lähtenyt kunnolla pyörilleen ilman Pellen styrkkaria.. Joten kiitos ja kumarrus Pelle!
(Alko muuten oikeen käden rannetta vihlomaan O.o)

Lisäksi! Maaliskuussa on ilmestymässä selkeästi kaksi aivan tajuttoman kovaa albumia; Ensinäkin Michael Monroen Sensory Overdrive, jonka uusimman singlen 78 fanit voivat käydä kuuntelemassa herran Facebook-sivuilla. Minä en sinne linkittele, koska haluan pitää sen fanien yksinoikeutena. Nahahha! Single on kuitenki aivan törkeen kova ja oon kuunnellu sen nyt vissii ainakin sen viis kertaa putkee tässä samalla kun kirjoitan ja voitte kuvitella että sydän hakkaa tuhatta ja sataa.
Lisäksi tätä aamuani (joka alkoi n. tunti sitten) piristi tieto siitä että myös arvon herra Nikki Sixx on Sixx:A.M:n kanssa julkaisemassa uutta kirjaa sekä uutta albumia! This is gonna hurt-albumi on kaupoissa maaliskuussa ja kirja sitten huhtikuussa. Koska lienee Suomeen rantautuva mutta sitä odotellessa!

Alan muuten uskoa siihen että unilla on joku suurempi tarkoitus, mutta toivon koko sydämestäni ettei mikään liian suuri valta tähän oikeaan maailmaan. Koska toissa yönä näin unta Steve Contesta; eilen heräsin ajoissa ja näin Samin haastattelun Ylen aamussa. Sitten kävin kaupassa ja voitin 20 euroa rahaa ja sain mummolta vielä 10 euroa--> Sain illalla tilattua liput Tampereen ja Helsingin keikoille! Lisäksi sain kuulla että Michel julkaisee Facebookissa tuon singlensä tänään.. Ja että Conte lähdössä oman Crazy Truthinsa kanssa Euroopan kiertueelle.. Eli aivan mieletöntä! Noh viime yönä näin aika surullista unta Sonispherestä ja Mötleystä, mutta saman tien tänään kun tulin koneella käymään niin sain tietää tuosta Nikkin levystä ja kirjasta! Jokin yhteys on siis pakko olla olemassa!

Lisäksi Michael Monroelta ja Sami Yaffalta on molemmilta käsittääkseni ilmestymässä kirjat tässä kevään myötä, joten luettavaa tuntuu riittävän! Ehkä me siis elämme ne muutama kuukautta ihan vain kirjojen ja keikkojen muiston voimalla. Tarkoitan siis sitä aikaa kun Maikkeli rundaa Euroopassa, Usassa ja Japanissa.. Kesän keikkoja odotellessa.

Eli tiedossa kahdeksan keikkaa, kolme kirjaa ja kaksi ihan vitun kovaa albumia! Hyvä kevät tuloillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti