sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Yksi keikka muuttui tapporundiksi

Aattelin nyt taas lätistä vähäsen, koska mul on aika hauskaa. Mitä oon tehny viimeaikoina? No ostin parran, karvalakin ja karvakauluksen. Näytän jeesukselta jolla on huulikoru ja nenärengas. Vois kokeilla mennä stadii junal ens perjantain sillee et näyttää jeesukselt. Mitähän tapahtuis? Pitäiskö himouskovaiset muhun etäisyyttä vai tulisko ne palvoo mua?
Ken tietää.

Tän merkinnän pointti on kuitenkin kertoa kaikille tarina siitä miten yhdestä viattomasta keikasta tuli yllättävällä käänteellä tapporundi. Se on jännää miten kaikki muuttuu extrememmäksi kun ei ole minkäänsortin itsehillintää olemassa.
Michael Monroe bändihän on palaamassa nyt vikaa kertaa Sensory Overdrive-rundille ja me nyt rundataan silleen pienesti. Ensi viikonloppuna meidän oli tarkoitus mennä vain Turun keikalle ja.. No niin se on edelleen. Makkosia ajatellen siis. Emme kiusaa heitä sen enempää.
Mutta toissapäivänä Facebook mainosti mulle jotain Finnkinon Hobitti-jonotusjuttuja ja aattelin että "no katon mitä lolloo ne on keksiny". Samassa aivon rippeeni tussahtivat pitkin seiniä; ne perkeleet näyttää Sormusten Herrojen extended editionit maratonina ens perjantain ja lauantain välisenä yönä. Eka olin että mitä vittuaaaah miks kaikki tapahtuu aina samana viikonloppuna! Sitten aloin funtsimaan ja hetken päästä soitinkin jo kriisipuhelua armaalle pyllyparilleni.

Vähän aikaa huudettiin puhelimessa eikä kyetty ensimmäiseenkään selvään suomensanaan mutta ennen kuin tajusinkaan, oltiin varattu LotR-maratonille liput. Voi sitä riemun määrää! Joten rakkaat vatipäät, jos meitä ei Logomon edessä näy aamukuudelta niin älkää soittako; me istutaan Tennispalatsissa johonkin kolmeen saakka ja tullaan sitten ekalla junalla Turkuun. Ja ainiin pitää kai mainita myös se tosiseikka että saatetaan olla normaalia räjähtäneempiä ja astetta normaalia koomammassa.. Ja no pitää kai sanoa että varautukaa siihen että ollaan naurettu koko junamatka. Tai no en tiedä mihin teidät pitäisi nyt varauduttaa. Jotain ihan vitun hämärää kuitenkin.

Mitä sitten? No illalla makkostellaan koomassa ja jos niillä on valoshow, en tule tajuamaan siitä mitään. Tiedän sen jo nyt koska ei olla nukuttu varmaan.. 30 tuntiin. Normypäivä etten sanoisi. Sunnuntaina hommat omalla kohdallani jatkuu siten että väännän piparkakku-tylypahkaa jossain päin Turkua. Ellen siis ole jo haudassa tässä vaiheessa.
Ei sinänsä, aika helvetin random viikonloppu tuloillaan notta joo! Ihan vitun mageeta kans.

Ainiin maanantaina on ruotsinkoe. JIPPIKAIJEIMATÖRFAKÖR!

Meen pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti