maanantai 22. maaliskuuta 2010

FinnKinon Superpäivä tuloillaan!

.. ja kaikki leffat 5.50 ja 3D 6,80!

Tietää aika paljon pahaa eikö totta? No hei pitäähän sitä nyt tehdä oma osuutensa oscar-gaalan onnistumiseksi ensi vuonna! Tosin suurin osa näistä ensi torstain leffoista on viime vuoden leffoja mutta ei se mitään.. leffa 5,50!

Eli hei ollaan tässä nyt menossa pitämään kirjaimellisesti leffamaratoni yhden kaverini kanssa. Ensi torstaina nähdään siis 4 leffaa 12 tunnin sisällä! Kaikki leffateattereissa eli todennäköisesti silmät sanoo poks jossain vaiheessa mutta ei se mitään. Nyt kuitenkin aattelin tehdä pientä sellaista havainnollistamista ajatuksistani ennen kuin näen kyseiset elokuvat.



The Imaginarium of Dr Parnassus
Odotan tältä leffalta todella, todella paljon koska kyseinen leffahan jäi Heath Ledgerin viimeiseksi teokseksi. Tosiaan piti mennä katsomaan tämä jo silloin alunalkaen heti kun se leffoihin tuli pyörimään mutta se sitten jostain kumman syystä jäi. Nyt se sitten mennään katsomaan torstaina ja leffamaratoni tosiaan alkaa tällä leffalla!
Ja nyt kun tosiaan tiedän että olen menossa katsomaan sitä leffaa niin odotan sitä kaksinkertaisella innolla! Heath Ledger oli loistava näyttelijä ja sitten kun samaan syssyyn heitetään vielä Johnny Depp hoitamaan edesmenneen Ledgerin rooli loppuun niin ei voi olla muuta kun hyvä leffa.
Voin olla toki väärässäkin mutta vähän uskallan epäillä!

Sherlock Holmes
No tämän leffanhan olenkin jo kertaalleen nähnyt mutta jos se kerran maksaa vain 6,80 ni toki se nyt mennään uudestaankin katsomaan! Siis aivan loistava elokuva ja todellakin, olen edelleen sitä mieltä että kyseinen leffa olisi saanut repiä niitä oscareita useammankin ja etenkin musiikeista!
Sherlock Holmes on muuten ihan satavarmasti Dr. Housen esi-isä tai jotain! Yhtä vittumainen ja sarkastinen persoona mutta silti mitä älykkäin..
No joo enpä löpise enempää. Selitetää sitten perjantaina vähän lisää tästäkin kun on vielä tuoreessa muistissa.

The Lovely Bones
Sitä mä vaa mietin et miten ihmees tää on kääntynyt Oma Taivas-nimiseksi. O.o Toisaalta Ihanat.. luut? No se olis kyl ollu aika jänskä nimi. :D Ehkä pilannu fiiliksiäkin.
Mutta tosiaan Peter Jacksonin leffa joten todellakin odotan tältäkin leffalta jotain hyvin, hyvin suurta! Ja kyseinen leffahan on valittu Finnkinon kuukauden leffaksi. Mutta tosiaa Peter Jacksonilta odotan taas paljon ja lisäksi toi idea on todella, todella mielenkiintonen. O.o Hienoahienoa! Olis jo torstai.

I Love You Phillip Morris
Ja illan viimeisinpänä muttei vähäisinpänä leffana mennään kattomaan Jim Carreyä! Tältä elokuvalta en välttämättä odota suuria ja mahtavia juttuja.. vaan pikemminkin hauskoja ja tikahduttavia hetkiä! Lisäksi odotan ettei tän leffan aikana hirveästi tartte alkaa ajattelemaan koska kysehän nyt on kumminkin Jim Carreystä.. ja sen leffat on aina hauskoja ja sellasia ettei tartte liiemmin ajatella. Tai ainakin ne muutamat mitkä mä oon nähny niin on ollu.
Mutta loistava leffa varmaan päättämään tämän torstaisen maratonin! Ei ainakaan tartte hirveesti ajatella enää noin illalla ja vielä kolmen leffan jälkeen.. :D

Hieno päivä tulossa! Nyt vaan säästelemään 24 euroa.. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti