keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Päätä mitä haluut olla ja sitten ole se!

Mikäs.. Roxx Deckerin lakikirja, osa 2.
Päätä mitä haluut olla ja sitten ole se!

Elikkäs tosiaan kakkososa tämän blogin syvintä tarkoitusta. Tänään katsoin piiitkästä aikaa Maria!-shown, koska siellä oli vieraana Michael Monroe ja Sami Yaffa. Mukana oli myös Suuri Käsityö-lehden päätoimittaja Anu Harkki ja sitten myös tyyliä vähän vaihtanut Mariska, joka ei vielä osaa kävellä korkokengillä. No kuitenkin. Siinä sitten rakkaat herramme istuskelivat näitten akkojen seurassa ja Anu Harkki alkoi jotain inisemään ettei tiedä kuka oikeastaan on. Siihen Michael sitten totesi tuon tämänpäiväisen lausahduksemme, joka tosiaan on enemmän kuin asiaa ja sopii vielä loistavasti tähän tämän päivän teemaan!


Täytyy siis tosiaan tänään jutustella vähän tämän päivän tapahtumista. En nyt tarkalleen muista olenko maininnut tai jos olen niin kuinka paljon olen maininnut.. Joka tapauksessa tehtiin siis koulussa sellainen kiva lyhyelokuva nimeltä Tunne virta lävitseni. Minä ja Annika sitten ohjattiin tämä kyseinen elokuva ja tänään oli sitten näiden lyhärien ensi-ilta. Vähän jännitti ja pelotti etät minkäslaisen vastaanoton kyseinen mestariteos nyt sitten saa ja tosiaan.. hyvän vastaanotonhan se sai! Oikeastaan aika uskomattoman loistavan! Jopa ne luokkamme kaikista kriittisimmät ihmiset sitten kehuivat tätä leffaa vaikka tottakai kritiikkiäkin saatiin.. :D Kuvaamista kehuttiin ja joku povasi jo Kultaista Mutteria (koulugaalamme palkinto) äänimaailmasta.. ja lisäksi joku sitten sanoi että henkilöohjaus oli aivan loistavaa.
Kiitos kaikille jotka palautetta antoivat koska oikeasti nyt tuntuu paremmalta kuin piiiitkään aikaan.

No se siitä. Lisää tämän päivän tapahtumia! Jutustelin tässä opettajani kanssa 12.4 alkavasta työharjottelusta etten nyt sitten suorita sitä koska minun täytyy työskennellä pystyäkseni maksamaan vuokran ja koulumaksut. Noh, sovittiin sitten että teen muutaman pienen korvaavan tehtävän ja sitten on kyseinen työharjottelu periaatteessa suoritettu ja voin huoletta tehdä töitä tuon 5 viikkoa.
Lisäksi soitin tänään sitten Meilahden iltapäiväkerholle että voin tulla viideksi päiväksi sijaiseksi ja sitten myös Telefantille että tulen aamuvuoroon viideksi viikoksi. Sitten olen iltavuorossa pari viikkoa ja sitten alkaakin jo kesäloma.

Ajattelin myös että voisi ehkä mahdollisesti kuvata tässä keväällä vielä yhden lyhärin mahdollisesti jos saan nyt aikaseksi jonkunlaisen kivan käsikirjoituksen. Ideoita löytyy mutta sitten toisaalta..
Image-gaalakin odottelee vielä leikkaajaansa mutta tosiaan sen hoidan nyt sitten työharjoittelun ekalla viikolla valmiiksi ja toimitan sitten Valkealan seurakunnalle.

Ja ei siinä vielä kaikki! Yksi kaveri kysyi minua mukaan sellaiseen tosi kivaan projektiin mutta siitä sitten lähemmin tuossa keväämmällä.. Toukokuussa sattuu ja tapahtuu!

Näillä tänään ja noita odotellessa.. Ja hei pitäkää otsikko mielessä!! Mä haluan olla ohjaaja ja aion vielä ollakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti