torstai 18. maaliskuuta 2010

I'm investigating things that begin with the letter M..

Noniin nyt on sitten toivuttu ainakin jotenkuten tuosta parin viikon takaisesta oscar-gaalasta. Taisinkin sinä yönä ehkä mainita (en jaksa alkaa tarkastamaan kun tuo oscar-merkintäni on niin saaaakelin pitkä) että minä ja Willuni ajateltiin alkaa sivistää itseämme enemmän ja paremmin ensi vuoden oscar-gaalaa ajatellen.
Nyt on ensimmäinen osa tätä missionia suoritettu eli käväisin tuossa selvittämässä vähän että mitä yhteistä on korpilla ja kirjoituspöydällä.. en tosin saanut vastausta koska kyseisen kysymyksen esittäjäkään ei tiennyt sitä.

Alice in Wonderland! Tällä hetkellä kyseiselle leffalle voisin povata vaikka kaikki mahdolliset oscarit ens vuodelta mutta tosiaan eka elokuva jonka tänä vuonna näen. No joo asiaan.
Aivan loistava leffa. Tottakai koska kyseessähän oli Tim Burtonin ohjaaja ja miespääosassa tietenkin kaikkien rakastama Johnny Depp (jota en muuten nähnyt oscar-gaalassa?). Jo yhdistelmä Burton/Depp kertoo elokuvasta niin mielettömän paljon että harvemmin huonoa elokuvaa osaa edes odottaa eikä oikeastaan ole tarviskaan koska kaksikolta tuntuu tulevan vain hyviä elokuvia.
Ja hei lisäplussaa Johnnyn lisäksi tässä leffassa oli Helena Bonham Carter, joka veti loistosuorituksen herttakuningattarena ja sitten yllätyin oikeasti että kuulin Alan Rickmanin äänen sillä sinisellä toukalla. :D Pisti väkisin hymyä naamaan kun nousi väkisin mieleen kuva Kalkaros-toukasta. joo okei huonoa läppää mutta silti. Ja hei pääosan esittäjä Mia Wasikowska veti myös aivan loistavan roolisuorituksen. Yleensä en tykkää päähenkilöistä mutta Alice oli kieltämättä aika hyvä tyyppi kaikinpuolin. Bonusta kyseiselle tytölle siitä ettei se mennyt pussaamaan Hatteria. Se olisi ollut kaaaameaa.

Mutta tosiaan kaikinpuolin loistoelokuva! Suosittelen kaikille lämpimästi. 3D tosin oli tässäkin vähän kyseenalainen. Oli se ihan hienoa mutten silti ole vielä täysin vakuuttunut siitä että 3D voittaisi 2D:n elokuvissa. :D
Mutta hieno leffa. Menkää kattoo.

2 kommenttia:

  1. Ite oot ihan kökkö :DDD No joo onhan kaikki taas haukkunu Tim Burtonin ja kaik sen friikit ideat mut mä nyt oon aina tykänny friikeist elokuvist ja semmosist mitä muut ei osaa arvostaa. :D
    Mut Liisa oli loistava.

    VastaaPoista