sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Tähdet yllä smurffimaan


Eilen tuli elettyä muutamassa tunnissa semmonen 10 vuotta elämästä uudelleen. Kaverin kanssa aluksi selailtiin ihan vaan huvin vuoks kaikkia disneyn ja muita lastenohjelmien biisejä ja sitten löytyi lapsuusaijan suosikki.. Smurffit!

Siis tuli niin lapsuusmuistot mieleen ettei mitään rajaa. :D Kuunneltiin tosissaa varmaa pari tuntia smurffeja kaverin kanssa. Oikeesti ei juma. Nytkin kun tätä tässä kirjottelen niin popitan kybällä pattismurffia, joka tosiaan oli lapsuusajan suosikki. Muistan varmaan aina sen kun oltiin Tonin kanssa kotona kahdestaan ja oltiin juuri saatu uusi smurffilevy ja sitten olkkarissa popitettiin Pattismurffia. Sitten kinattiin myös jostain lyriikasta että mitä se oikeasti sanoo kun oltiin vaihteeksi kahta mieltä asioista.
Tottakai olin sitten lopulta Tonin kanssa samaa mieltä koska olin varmaan ehkä 6 vuotias ja Toni on mun cool isoveikka. :'D

Mutta siis lapsuus mielessä, koulu pielessä! Piti eilen tehdä niitä ennakkotehtäviäkin vielä illalla mutta eihän se nyt onnistunut kun smurffit vei kaiken huomion! xD
Ja tuli myös eileen todettua että kyllä ne mun lapsuusajan smurffit teki parempia biisejä kuin nuo uudemmat biisit.. :'D Patin salsa on kyl kova jostaa uudemmast levyst.

Mut hei tosissaa pakko viel sanoa että Pattismurffi oli mun ja Tonin yhteinen suosikki noista smurffeista! :'D Aina huudatettii Pattismurffia ja muistan sen melkein ulkoa edelleen vaikka siitä on kulunut varmaan melkein 10 vuotta kun sitä viimeksi kuuntelin (eilisiltaa lukuunottamatta ;D).

Joo. Tällästä tänään. :D Eikä tosiaa hävetä yhtään, joten turhaa pilkkaatte! :D Jostain se musan kuuntelu piti aloittaa.. Löytyisiköhän Fröbelin palikoita youtubesta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti