perjantai 25. tammikuuta 2013

My body is my journal and my tattoos are my story

Halusin kirjoittaa rakkausrunon, koska sinä sen ansaitsisit. Sinun takiaisi jaksoin kärsiä tunteja. Sinun takiasi purin hammasta ja kieltäydyin huutamasta. Samalla kun revit nahkani verille, vannoin sinulle ikuista rakkautta. Nyt olemme yhtä päiviemme päähän ja niiden yli. Olethan luonani vielä rajan toisellakin puolen?

Loyalty - To myself.
Honor - To things I do.
A Willing heart - To do things I love.

The Key - To the golden mountain where the dragon lives.

Se ajatus oli kytenyt mielessäni jo kauan ennen kuin osasin sen sanoiksi pukea. Se löysi muotonsa tavalla, jota olisi pitänyt osata odottaa, mutta joka onnistui silti yllättämään.

Nahkani on valtakuntani. Sen arvet kertovat elämän risukkoisen puolen. Sen puolen jossa verenimijät tekevät työtään ja pakottavat meidät tekemään asioita joita emme halua. Tatuoinnit ovat tarinani valoisa puoli. Ne ovat muistuttamassa asioista, jotka eivät muistutusta tarvitse, mutta jotka haluaa kuitenkin pitää lähempänä arkea. Aina.

Long time no see - to the special someone.. and to the era of life.

Mayat olivat oikeassa. Maailma loppui kuin loppuikin. Jotain uutta pyörähti käyntiin ja se uusi asia muutti koko elämän suunnan. Aivan kuin maapallo olisi äkkiä alkanyt pyöriä toiseen suuntaan. Päivä, jona maailma pysähtyi.. ja elämä nousi uuteen aamuun.

California poppy - to the people and places I'll always remember.

Oodi unelmille ja niiden todeksi käymiselle. Monen vuoden odotukselle ja kokemukselle, joka ei koskaan unohdu. There are three poppies in the world. Sinulle, minulle ja teille. Yhteisille muistoille ja lupaus huomisesta. Enkelten kaupunki ja auringonlasku Tyynelle merelle.

 Se auringonlasku on toisille nousu uuteen aamuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti