sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hautaan asti humppaa

Menin ailen aamulla Facebookiin. Twisted Sisterillä oli uusi kuva niiden kansikuvana. Tuijotin sitä hetken ja ajattelin "onpa tutunnäkönen kuva.. onpa muuten tosi tutunnäkönen kuva!" Sitten kiiruhdin omaan keikkakansiooni ja sieltä löytyi täsmälleen sama kuva. Se hetki ansaitsi tilapäivityksen ja maininnan blogissa.

Vatipäiden valtakunta
No joo mutta niin. Eilen startattiin festarikesä Harcore Superstarilla Espoon Kivenlahtirockissa! Tai itseasiassa koko homma lähti liikkeelle Karri Koirasta ja jos sitä ei lasketa, koska oli eri lavalla, niin sitten Eläkeläisillä. Jotka on muuten hauska bändi, joskin niin on niitten fanitkin!
Aamu lähti tosiaan käyntiin tuossa puoli kahdeksan pintaan aamusta ja olin silloin jo aikataulusta myöhässä puoli tuntia, koska alunalkaen mun piti herätä jo seittemältä. En sitten jaksanut. Tavoitteena oli lähteä liikenteeseen yhdeksältä ja melkein onnistuin siinä. Sitten piti kuitenkin alkaa miettimään miten hitossa suojaan tuon syövykkeen polvessani ja näin pääsinkin sitten lähtemänä vasta puoli kympiltä.
Ei siinä! Pysähdyin tankkaamassa ja syömässä juustokakkua ja kahvia. Ja sitten kurvasin Pasilan asemalle ratikkakaistoja pitkin noukkimaan Willun kyytiin. Espoossa oltiin joskus kahentoista pintaan.

Satulle kiitos kuvasta!
Käveltiin sisään, käytiin pissalla ja tsekkaamassa missä se lava nyt sitten on. Sitten tultiin kiltisti ulos ja rohmuttiin ensimmäinen satsi ilmaisia sipsejä sellaisista pahvilootista, joissa luki "saa ottaa". Jee, ilmasta ruokaa!
Portit kun avautuivat, lähetin Willumonini matkaan ja se ampaisi siitä vauhdilla lavan eteen. Itse nilkutin polvi paskana ja korkkareissa perässä mutta ei mullakaan kiire ollut eikä olisi Willullakaan ollut, koska ryysistä ei porteista huolimatta sitten ollutkaan.
Satu ja Venla liittyi sitten meidän seuraan ja jossain vaiheessa Lindakin ilmestyi paikalle. Ja Aura ja Hanna. Ja Johanna. Karri Koira aloitti sitten sillä viereisellä minilavalla ja siitä sen enempiä sanomatta, meidän lavalla aloitti heti tuon jälkeen Eläkeläiset ja yleisö sekosi. Aivan loistava meininki! Vaikken itse Eläkeläisiä hirveästi kuuntelekaan (lue: en yhtään) niin teki kyllä hirveästi mieli liittyä niihin partyihin! Harmi että juuri eilen jalkani sanoi että ei. 


No Eläkeläisten jälkeen viereisellä lavalla aloitti Stig ja meidän lavalla aloitti seuraavaksi soitti PMMP. Niiden kitaristi näyttää muuten aivan Joaquin Phoenixilta. Sen ajatuksen voimalla jaksoin tämän läpi, koska en lämmennyt näiden tyttöjen esiintymiselle. Jotenkin liian teennäistä minun makuuni, nöksähtäkää siitä tai älkää.
PMMP:n jälkeen pikkulavalla oli Paleface, jotka taisi aloittaa sillä niiden ainoalla suht hyvällä biisillä, jonka nimeä en nyt kuitenkaan muista. Me lähtiin tässä välissä pissille ja huomasin että minä ja jalkani ei meinattu enää mahtua samaan aikaan bajamajaan. Se oli hämmentävää.
Viimeinen esiintyjä meidän lavalla ennen Hardcore Superstaria oli sitten Von Hertzen Brothers, jolle olen nyt pienen ikäni ajan yrittänyt antaa mahdollisuuden mutta nyt luovutin. Ne vaan on tylsää katottavaa kaikin puolin ja kuten siinä edessä sitten todettiinkin, niistä puuttuu se "jokin". Niiden musa ei ole paskaa, mutta ei se ole hyvääkään. Aika kuolettavan tylsä tunti oli siinä sitten juu.
Von Hertzenin jälkeen pikkulavalla kävi sitten joku Raappana ja se tunti tuntui kestävän vielä kauemmin kuin Von Hertzenin tunti, mutta se johtui varmaan siitä että HCSS oli aloittamassa ihan samantien sen tunnin jälkeen joten jo vähän siinä sitten kuumotteli. 


Hardcore Superstarin noustessa lavalle, yleisö räjähti.. melkein. HCSS räjäytti kyllä potin olemassaolollaan ja keikallaan ja rakkautemme syveni. Mutta yleisö oli paikoin ihan vitun kuollutta. Jockekin sen huomasi ja kyselikin jo että mikä piru teitä vaivaa. Veikkasi aurinkoa. Kai se sitten oli aurinko. Itse olin tosin jäässä sen takia että pelkäsin paikoin tuon typerän polveni puolesta mutta hyvin siinä sitten mentiin. Kyllä se keikka vetäisi mukanaan melko pian ja polvet sun muut pyllyt unohtui.
As always, jotkut onnelliset fanit pääsi lavalle juomaan oluset ja lenteli niitä tölkkejä yleisöönkin. Martin viskasi willulle (ja satulle) yhden tölkin mutta ne sitten feilasivat ja kaljat lensi pitkin laukkuja. Ja minä nauroin vieres nahahaha.
Sain muuten Martinin plekun. Ja loppukeikasta saatiin Vicin pyyhe. Joka nyt sitten meni viiteen osaan, koska kukaan ei suostunut luovuttamaan.

Satulle kiitos kuvasta!
Loisto keikka, loisto kesän aloitus! Paloin tosin paikoin hieman ja saatoin saada jonkunsortin auringonpistoksenkin, koska oli lievästi paha olo autossa. Ja polvi huusi hoosiannaa, olisittepa kuullut sen kotimatkallani. Ajelin siitä sitten Willun ja Johannan kanssa Pasilan asemalle, jonne heidät hylkäsin ja lähdin seikkailemaan kotia kohti. Täytyi taas pysähtyä ABC:llä tankkaamassa ja siellä ei käynyt käteinen!! Ihan perseestä. Siinä sitten mietittiin että miten saataisiin bensavalo sammumaan ja onneksi kortilla oli sitten joku 15 euroa niin sain vähän bensaa ja matka jatkui!


Ensi viikolla rundi jatkuu/alkaa! Rockin' Helsinki lauantaina! Whoppaa! Hautaan asti humppaa ja sitä rataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti