maanantai 11. marraskuuta 2013

Mut en mä haluu pizzaa

Näin jännän unen viikonloppuna. Siinä oltiin Dregenin keikalla ja sitten joku Niksu-tyyppi tarjos meille juotavaa ja sit Dregenin kitaristi tuli jatkamaan siitä mihin Niksu jäi.
Eiku ei.. Se oikeesti tapahtu!


Nyt on pakko sanoa että oudoin viikonloppu vähään aikaan. Se alkoi hilpeästi rypäleitä natustellen ja asiasta jos toisesta turisten.. Ja sitten se päättyi siihen että kolme tyyppiä röhnöttää pizza-laatikoiden alla ja katsoo Twilighteja (Lee Pace!).
Näin siis Turskaa viime perjantaina odotellessani Willua saapuvaksi Tampereelle. Siellä me sitten istuttiin perseet jäässä kylmällä rapulla ja mietittiin maailman menoa, puhuttiin syvällisiä tulevaisuudesta ja vähän ehkä paskastakin. Shokeerattiin toinen toisiamme ja vähän ohikulkijoitakin.
Willu tuli ja sitten suunnistettiin Stockan yläkerran Fazer-kahvilaan juomaan ökykallista kahvia. Ja sitten Tuuri sai uuden lempinimen, Turska. Turska halusi ruokaa, joten mentiin Mäkkiin.

Ja sitten asiat alkoi mennä oudoksi. Siirryttiin Klubin edustalle ihmettelemään että mistäs sitä pitäisi päästä sisään. Oikea ovi kun löytyi, joku Niksu-mies halusi tarjota meille juotavaa koska rock'n'roll on parasta. Sitten se ilta jatkui niin että mulla ainakin oli jatkuvasti kaksi lonkeroa kädessä. Kunnes ne lonkerot muuttuivat viskillä terästetyksi kokikseksi ja vodkaisaksi appelsiinimehuksi.


Dregen oli paras. Märvelit oli edelleen vähän pelottavia. Oli muuten ensimmäinen keikka ikinä, jolloin lähdin kuselle kesken keikan. Ja pääsin vielä eturiviin takaisinkin vaikka suunnitelmana oli siirtyä sinne reunaan tsiikailemaan.
Noh.. Keikan jälkeen minä ja Turska lähtiin sitten mukavassa nosteessa ottamaan yhteiskuva Märvelin laulajan kanssa. Nyt tuli mieleen Turskan ihanat vilkuttelut.

No niin se ilta sitten jatkui ja lopulta istuttiin Michelin kanssa ja annettiin itsestämme loistokas kuva varmasti. Valomerkin tiimellyksessä lähdettiin sitten ulos ja kohti mäkkäriä. Matkalla törmättiin Dregeniin neljän pizzalaatikon kanssa. Ja se huusi meidän perään että "What's wrong with them?!" No arvaa! Sun kitaristis.

Muut asiat voidaan ehkä jättää Klubin ja meidän välisiksi. Niin on kai kaikkien kannalta parempi.


"Do you have any food downstairs?"
"No..? We already ate everything. Why?"
"Cause when finnish people are drunk, they get really hungry. And we are very drunk.. and very hungry."
"I can see that.."

"PIZZAAAHH!!  Four pizzas!"
"Get us home!"
"What's wrong with them?!"
"En mä haluu pizzaa.."


Kiitos Dregen, Michel, Niksu, Willu, Turska, Johanna ja Lee Pace tästä viikonlopusta. On edelleen vähän hämärän peitossa vähän kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti