perjantai 20. marraskuuta 2009

Apassionata 2010


Ollaan menossa siskoni kanssa Apassionataa katsastamaan taas tuonne Hartwallille Helmikuussa 2010. Tilattiin juuri tänään liput ja nyt eikun odottelemaan.
Tietämättömille sen verran että Apassionatahan on (ainakin tietääkseni) maailman suurin heppashow. Ihan mieletön esistys ja tänä vuonna luvassa 40 hevosta hienoine esityksineen.
Viime vuonna kun oltiin katsomassa niin melkein itkin puolet showsta kun oli vaa niin mielettömän upea :'D Kuvia ei valitettavasti tultu otettua koska en ollut varma saako sinne kameran viedä. Nyt kuitenkin kokemuksella tiedän että kyllä passaa. (: Helmikuuta odotellessa siis!

Nyt onkin tulevan neljän kuukauden ajalle jotakin aktiviteettia. Ensi kuussa Alice Cooper ja Sebastian Bach.. sitä joulua unohtamatta! Tammikuussa Stryper Nosturissa ja Helmikuussa sitten täytetään vuosia ja mennään katsomaan hevosia. Maaliskuussa ilmestyykin sitten Scorpionsin uusin levy. (:

Joo eli keskiviikosta saakka ollaan nyt oltu Kouvolassa. Eilen kävin aamupäivällä äidin ja mummon kanssa kaupungilla ja iltapäivällä sitten kouvolan 3 pääkauppaa kiertämään Siirin kanssa.
Käytiin ensin Peltirummussa josta lähti mukaan 2 Scorpionsin älppäriä ja yksi Guns N' Rosesin levy. Sen jälkeen painettiin sitten Antikvariaattiin josta löytyi huippu kunnossa oleva Dr. Feelgoodin älppäri ja muutama Gunnareiden levy lisää.. Anttilasta ostin äiskälle Madagaskar kakkosen tupla-DVD:n joululahjaksi :'D

Tänään nukuttiin ja sitten laitettiin jouluvalot tuonne puskaan. Äiti lähti Himokselle viikonlopuksi miesystävänsä ja kahden kaverinsa kanssa. Sanna tuli käymään tässä ja turistiin mukavia ja kadotettiin sitten se 59 euroa Apassionataan. Nyt odottelen Katin soittoa josko sitä tekisi tänään jotain hehkeenpää kuin pelkästään nöräisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti