keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Sauna Open Air 2010

Kai sitä nt on pakko vähän ilmaista sitä mitä onkaan viime päivinä tapahtunut :D No siis jälleen kerran tuli sellainen tieto mikä oli aiheuttaa kahvitukehtumisen, onnekseni en kuitenkaan ollut vielä kahvia ehtinyt keittämään. ;) Joka tapauksessa toissapäivänä tuli sähköpostiin sellainen info että kukapa muukaan kuin KISS esiintyy ensi vuoden Sauna Open Airissa torstain pääesiintyjänä. Lisäksi toinen suosikki, RATT saapuu lauantaille temppuilemaan ja onpa sitä ennusteltu että Guns N' Roses saattaisi sitten pöllähtää perjantaille mutta se nyt on vaan arvailua pelkän julisteen perusteella. Ruusut ja aseethan on aika Gunnareihin viittaava tekijä, sen jopa minä vähän-gunnareita-kuunteleva ihminen tiedän. :D Jää nyt nähtäväksi. Mutta joka tapauksessa Rattin ja Kissin perusteella, mitä teen? No eihän tässä kaiketi mikään muu auta kuin lähteä kolmeksi päiväksi saunomaan ensi kesäkuussa. Laskeskelin että koska torstain lippu itsessään maksaa jo 65 euroa ja kolmen päivän lippu sen satasen niin periaatteessa sen kolmannen päivän saa ilmasiks kaupan päälle.. Joten saunomaan siis!
Täytyy kaiketi ruveta sosialisoitumaan tässä nyt vuoden mittaan jotta sitten Saunassa yksin jaksan sen kolme päivää hillua. :D

Mitäs tässä nyt muuta. Noh koulussa (HEO- Elokuva ja Tv-ilmaisu) meillä alkaa sketsi-projekti tänään. Tarkoituksena olisi kuvata kolme sketsiä ja sitten tehdä vielä 40 minuutin pituinen tv-ohjelma. Sketsit käsikirjoitti koulumme käsikirjoittajat, draamalinjalaiset näyttelee ja me etv:läiset sitten tuotetaan koko paska. Ainoa ongelma nyt on se että käsikirjoitukset.. noh.. ne eivät olleet hauskoja joten pitää itse vähän muokkailla niitä rajummalla kädellä. Onneksi ryhmä vaikuttaa taas ihan toimivalta joten eiköhän tästä jotain tule.
Nyt enemmittä puheitta lähden tästä koululle kuvaamaan ENIRO-sketsiä.

1 kommentti: