sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Roxx Decker back in action

Hei tää on taas tällänen möhläysalotusviesti kun kokeilen vähän tätä meininkiä et miten tää toimii ja sit joku päivä saan ehkä jotain kirjotettavaa jota kannattaa ees ehkä lukee.

Tai no hei. Se löyty just.
Bongasin ihanasta irc-galleriasta sellanen 13-vuotiaan pikkulikan joka on olevinaan maailman kovin Heath Ledger-fani. Ensinäkin se on kaukana Heath Ledger-faniudesta, josta kertoo paljon jo se et se pätee yhteisössä et on syntyny samalla päivämäärällä ku Heath kuoli.
Jösses.
Toinen pentu tuli sitten vastaan juuri äsken; joku pieni wannabe tuli itkee mulle kuinka se halus Losiin mutta äiti ei päästänyt koska Mötleyn äijät kiroilee liikaa. Mitä vittua? :D

Ai siis hei! Nyt ennen ku lopetan jaarittelun niin selvennän blogin otsikkoa; oon jo muutaman vuoden ollut sillä kannalla että kirjoitan joskus kirjan Roxx Deckerin lakikirja. Ihan vaan koska tässä maailmassa kaikkin on päin persettä ja asioihin kaivattaisiin vähän hienosäätöä.. Ehkä ei sillä tavalla kuin yhteiskunta haluaisi mutta ainakin minun mielipiteeni maailmasta tulisi aika hyvin esille.
Joo.

Roxx Decker kiittää.

1 kommentti:

  1. Eikä kukaan täällä voi tehdä niihin muutoksia! kannatan! kannatan!

    VastaaPoista