keskiviikko 18. marraskuuta 2009

We're gonna stay away forever until we're dancing on my grave



Pisti tässä miettimään että kuinka typeriä "nykyajan teinit" ovatkaan (ja tunnen nyt itseni hirveen vanhaks). Kuulin tässä juttua että entisen kouluni, lukion ykkösluokkalaiset ovat menneet ihan pahuuttaan mm. sotkemaan tietokonepiuhoja keskenään koulun koneilla. Viime vuonna samaisen koulun oppilaat tuhosivat helsinkin matkallaan bussin takapenkin polttamalla sytkärillä (tai vastaavalla) reiän penkkiin. Mitä helvettiä?O.o Äly hoi älä jätä! En mä ainakaan muista että me yläaste/lukio-ikäisinä oltaisiin vastaavia tempauksia saatu. Okei typeriä juttuja kyllä tehtiin ja tehdään yhä mutta ei sentäs tuhottu ja sabotoitu koulun omaisuutta.. ja hei lukio on sentään vapaaehtoinen!

No joo ei oo mun asia mutta pistää oikeasti miettimään kuinka tyhmiä jotkut osaa ihan oikeasti olla.
Hei mulla on muuten kahdenkympin kriisi :'D Mun pitäisi olla jo kovaa vauhtia menossa kohti Amerikkoja mutta vitut. Täällä Suomen syystalvessa sitä edelleen kykitään. Tajusin myös että kun rakas kummipoikani Tuukka kasvaa isommaksi niin hän näkee minut ihan oikeasti aikuisena. O.o Mitäää? Joko sitä nyt jo pitäisi ottaa vastuu elämästään ja näyttää kunnon esimerkkiä pojalle? :'D
Apua.

No mutta hei äitini soitti ja ilmoitti olevansa melkein täällä Helsingissä elikkäs lähden Kouvolaan viikonloppua viettelemään.. Keskiviikkona. Tsäääy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti