tiistai 17. marraskuuta 2009

Sikaflunssaa ja joulutorttuja

Noh, en tehnyt niitä pipareita koska olen kipeä.. mutta sen sijaan kävin levittämässä sikainfluenssan tai originaalin flunssan ilosanomaa lähikauppaan. Samalla ostin lisää teetä ja maitoa.. ja joulutorttutaikinaa.
Paistoin joulutorttuja tai oikeastaan vika satsi on tällä hetkellä vielä uunissa mutta kuitenkin. Luumuhilloa jäi ihan törkeesti yli, en tajua miks sitä pitää myydä noin hiton paljon aina kerralla ku vähempikin varmasti riittäisi.

Noh teen suurkuluttajana ja joulun innokkaana fanina, tänään vietän pienimuotoista pikkujoulujuhlaa kissoineni, sikalunssineni ja torttuineni teetä unohtamatta.

Joulusta nyt vähän toisenlaisiin ajatuksiin. Olin tässä viime viikolla katsomassa The Real McCoy Bandia Helsingin Nosturissa ja siitä lähtien on ollut jonkin sortin Hanoi Rocks-buumi päällä.. taas vaihteeksi. Lisäksi kuulin eilen ihanaakin ihanemman uutisen, Michael Monroe tekee seuraavan soololevynsä Sam Yaffan kanssa! Maikkeli itseasiassa sanoi ettei se periaatteessa soololevy ole vaan pikemminkin bändi joka toimii nimellä "Michael Monroe". Innolla odotellaan nyt sitten uutta materiaalia.. ja niitä sitä seuraavia keikkoja. ;)

Keikoista puheen ollen, parin viikon päästä on Alice Cooperin keikka ja herraa lämppäämässä on Sebastian Bach. Taidanpa kuolla tuonne keikalle mutta sille ei sitten taas voi yhtään mitään. ;) Tammikuussa on sitten seuraava kuolon paikka kun Stryper saapuu Nosturiin konsertoimaan. Helmikuussa näillä näkymin vietetään tylsän rauhallista ja mitätöntä vapaata (paitsi että täytän pyöreitä silloin) ja sitten maaliskuussa ilmestyy Scorpionsilta uusi levy.. mikä niinikään tietää varmaan kiertuetta ja Suomen keikkaa. ;)

Se niistä jorinoista. Nyt painelen viettelemään sitä pikkujoulua Hanoi Rocksin merkeissä.
Pitäisi muuten keksiä joku joulukuvan aihe tässä lähipäivinä. Ajattelin jotain hullunkurista Mötley tai Hanoi-aiheista mutta katsellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti