sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Twilight - New Moon

Siis voi jumalauta, antakaa mun kaikki kestää! Tästä lässymmäksi ei enää voi elokuva mennä.

Käytiin siis kaverin kanssa katsastamassa tuo paljon puhuttu Twilight - New moon ja rehellisesti sanottuna nauroin puolet elokuvasta. Ensinäkin pretty boy Edward Cullenin ensimmäinen varsinainen esiintyminen.. Hidastettua Dressman-kävelyä? Ihan oikeasti? Voi elämä! Toisekseen 17-vuotiaita kakaroita esittelemässä lihaksiaan joka toisessa kohtauksessa?? :D MITÄ?! Ei voi olla totta! En tiedä itkeäkö vai nauraa. Repesin myös kohtaukselle missä kierreltiin kameran kanssa Bellaa ja ruutuun tulee tekstit lokakuu, marraskuu, joulukuu, tammikuu.. :'D Hyvin toimittu!
Pyhää Edwardia taisi kyllä teinien puolesta olla aivan liian vähän mutta onneksi siellä oli joku jaakko joka pelasti sitten tilanteen muskeleillaan. xD
Ei ole totta. Maksoin kyllä kuusi euroa hyvistä nauruista mutta elokuvana.. ei. Ei näin.
Sain tästä lisäpuhtia tekemään omia luomuksia.

Noniin sitten vähän toisiin ajatuksiin nyt tuostya Twilightin perkeleestä. Tehtiin tässä viime kesänä kaverini kanssa Scorpions-lakana Miljoonarockiin kyseisten herrojen keikalle ja lakanan huiman suosion ja menestyksen takia päätimme sitten valmistaa myös herra Alice Cooperille oman lakanan. Maalattiin tänään tuo kyseinen lakana kaverin kanssa.. meni huikeat 3 tuntia kun Scorpions-lakanaa väsätessä meni muistaakseni rutkasti enemmän aikaa.
Seuraavaksi vuorossa on sitten ehkä Stryperin lakana joululomalla.. ja mahdollisesti Waspin lakana ensi kesälle. (: Lakana-vimma iskee mutta iskeköön!

2 kommenttia:

  1. Hajoilin tolle sun twilight asenteelle :'DDD iihanan suora.

    hei kissiä kattoo sauna open airii :)?

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :'D

    Joo tottakai.. Taidan itseasiassa mennä kolmeks päiväks koska siellä on myös Ratt sitten lauantailla ja totesin et kolme päivää tulee tässä tapaukses halvemmaks ku kaks erillist :D

    VastaaPoista